20171107_131839.jpg

Olen jo vuosia miettinyt, että miksi tuntuu, että on todella vaikea juoda vesijohto vettä. Se ei vaan kertakaikkiaan maistu. En ole asiaa sen tarkemmin tutukinut, mutta tällä viikolla sain asiaan vähän valoa. 

Ystäväni kertoi, että hanavesi on suurelta osin pintavettä, mikä ei periaatteessa ole tarkoitettukaan juotavaksi. Siitä puuttuu elintärkeät mineraalit, mitä pohjavedessä on. Ja sen takia, vaikka hanavettä kuinka juo, voi tuntua siltä, että jano ei lakkaa ollenkaan, koska elimistö ei saa siitä vedestä niitä mineraaleja joita se tarvii. 

Todella mielenkiintoista! Niinpä ajattelin, että tutkin tällä viikolla onko Tampereella lähteitä ja ajattelin kokeilla hakea, ainakin jonkin aikaa, veteni lähteestä ja kokeilla millä tavalla muutos vaikuttaa. 

15.11. Pieni takaisku, enkä ole päässyt lähteelle. Auto päätti lopettaa yhteistyön ja viikkoon en ole päässyt lähteelle. Joten autonkorjaajaa odotellessa...

Tammikuu 2017 Valitettavasti autosta täytyi luopua ja nyt ei ole mahdollista päästä lähteelle, joten nyt harmittaa ettei saa lähdevettä...