Olen kärsinyt huonosta ihosta teini-iästä asti. Aina kaikki lohdutti, että 25 vuotiaana finnit häipyy. Noh, eipä häipynyt. 35-vuotiaana sain kuulla, että maito voi aiheuttaa finnejä ja rasvapatteja. Samantien luovuin lehmänmaidosta kokonaan ja inhottavat rasvapatit katosi saman tien. Finnejä ei ole ollut läheskään yhtä paljon ja ajattelin jo sen olevan ratkaisu ihon ongelmiin. Ja olikin suurelta osin, iho on ollut sen jälkeen paljon paremmassa kunnossa. 

Nyt jotenkin tänä syksynä iho on ollut todella huono ja kasvot ovat olleet jotenkin väsyneen näköiset. Vaikka kuinka olen yrittänyt syödä terveellisesti, niin en ole saanut iho-ongelmia täysin poistumaan. Sain lahjaksi  kaksi purkkia kollageenia, en ollut ikinä kuullutkaan moisesta aineesta ja kun sitten googletin tuotteen, niin sehän onkin valtavan tärkeä aine nimenomaan iholle. Olen yrittänyt pitää sisäisesti itsestä hyvää huolta, mutta en ole ollenkaan tajunnut, että ihosta huolen pitäminen on todella tärkeää. Iho on ihmisen suurin elin ja 70% ihosta koostuu kollageenista ja 25 vuotiaana kollageenin tuotanto vähenee ja noin neljäkymppisenä sen tuotanto loppuu kokonaan. 

Viikon käytön jälkeen ihon kosteustasapaino palasi, iho-ongelmat helpotti ja kasvot ei näyttänyt enää niin väsyneeltä. 

Sormenpäät on tullut ihanan sileiksi, eikä kylmä ilma ole kuivattanut ihoa enää niin paljon. Yleensä tähän aikaan vuodesta sormet on jo ihan kuivat. Myöskin kasvojen ihon kuivuus hävisi. 

Mielenkiintoista seurata mitä muita vaikutuksia huomaan ajan kanssa. 

Eräs mielenkiintoinen huomio on ollut se, että kantapään halkeama meni umpeen. Olen kärsinyt siitä koko aikuisiän ajan. Mutta siihen vaikutti nimenomaan tää puhdas collageeni.

Netistä iherbin kautta tilaamalla collageenilla ei ollut samaa vaikutusta, vaan halkeama tuli osittain takaisin. Joten collageenin ostaminen on jäänyt, koska puhdas+ tuotteet on mun kukkarolle liian kalliita eikä muualta tilatut tuotteet ole ollut sama asia. Joten tämä kokeilu päättyi tällä erää tähän. 

 

kollageeni.jpgpuhdas_plus_beauty_kollageeni_ja_tyrnima

<head><script async src="//pagead2.googlesyndication.com/
pagead/js/adsbygoogle.js
"></script>
<script>
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({
google_ad_client: "ca-pub-3241234807068227",
enable_page_level_ads: true
});
</script></head>