24.5.2014%20063.jpg

Parasiitit eli loiset

Lääkärini testasi minut, pariinkin otteeseen ja sanoi, että minulla ei ole ameeboja eikä giardia lamblia loista, joten olin helpottunut. Mutta nyt vuosi sen jälkeen luin jostain, että suuri osa sairauksista johtuu nimenomaan loisista ja luin myös, että niitä on paljon muitakin. Ja vaikka en nyt sitten tiedä onko minulla loisia tai jos on niin minkälaisia, päätin toteuttaa loishäätökuurin ja sen jälkeen maksan puhdistuksen sappikivistä. Syynä se, että vaikka syön lähes luomuruokaa ja monipuolisesti ja pidän huolta, että saan kaikki vitamiinit, silti minua väsyttää ja tuntuu, että ei jaksa. Ja loppujen lopuksi lääkärini testasi vain nuo kaksi loista.

Lisäksi maksan kohdalla on sellaista "kipua", tuntuu kuin jokin olisi siellä jumissa ja sinne alkaa sattua yleensä illasta tai sitten kun olen oikein väsynyt. Tästä olen kärsinyt kohta kaksi vuotta, enkä oikein ole tiennyt mitä se on tai mitä sille pitäisi tehdä. Joten ajattelin, että jospa vaivat johtuisi niistä kivistä. Kokeillaan, ei siitä ainakaan haittaa ole. Kuurin aloittaminen oli helppoa, koska kaapista löytyi valmiiksi tippoja loishäätöön.

Miksi aloittaa loiskuuri?

Loisilla on yhteyksiä useisiin eri sairauksiin. Ne aiheuttaa väsymystä ja mm. vitamiinit ei imeydy, kiputiloja, masennusta. Parasiittien takia tekee mieli syödä koko ajan ja kaikkea sellaista mikä ei ole meille terveellistä. Kuurin avulla pääsee eroon monista selittämättömistä oireista, kuten päänkivusta, vatsan turvotuksesta, vatsavaivoista yms.

https://askelterveyteen.com/mitka-ovat-suolistoloisten-oireet/

http://www.raikasweb.com/parasiitit-vaiettu-ongelma

http://www.rantapallo.fi/virpij/2012/12/07/lukijan-tarina-elamaa-ameban-kanssa/

 

 

Miten aloittaa?

Suosittelen käymään bioresonanssiteraupeutilla (https://bioresonanssi.fi/). Hän voi mitata mitä homeita, bakteereita ja loisia elimistössä on ja antaa mukaan tippapullon, millä saa kuurin hyvään alkuun. 

Tilaa loishäätökuuri https://www.lootuskauppa.fi/Kaikki-tuotteet-1 tai https://drclarkstore.com/

Koiruohotee, neilikkakapselit ja mustasaksanpähkinäuute

 Loishäätöön minulla oli ekalla kerralla lääkkeet nimeltä Para Plex, Para-Rizol ja valnötsbark, kaikki ovat erinomaisia loishäädössä (sisältää pähkinäöljyä, neilikkaöljyä ja koiruoho öljyä) Mutta markkinoilla on myös muitakin valmisteita, joita voi yhtä hyvin käyttää. Pelkällä ruokavaliolla saa aikaan hyviä tuloksia, mutta valitettavasti se ei pelkästään riitä. Esimerkiksi jos on altistunut homeelle, ne voi häätää resonanssihoidolla. Yritin syödä paljon sellaista kuurin aikana mikä edesauttaa loishäädössä, kuten

 
  • Papaijan siemeniä
  • Valkosipulia
  • Chiliä
  • Kurpitsansiemeniä
  • Kurpitsansiemenöljyä
  • Tuoretta kurkumaa
  • Kookosöljyä.

https://askelterveyteen.com/nailla-kotikonsteilla-eroon-loisista/

Loishäätökuuri täytyy tehdä ennen maksanpuhdistamista, koska jollei sitä tee, kaikki kivet ei poistu ja lisäksi tulee kuulemma aika kipeäksi. Loishäätöön kannattaa varata aikaa kolme viikkoa.

Muita loisten häätöön hyviä raaka-aineita on

  • Punainen sipuli
  • Omenaviinietikka
  • Aloe vera
  • Oregano öljy
  • Musta saksanpähkinä      http://luontainenterveys.fi/index.php/tuotteet/saksanpahkinauute/
  • Rosmariini
  • Timjami
  • Neilikka
  • Koiruoho              http://luontainenterveys.fi/index.php/tuotteet/koiruoho/
  • Mustakuminaöljy eli Huile De Nigelle  http://www.hankalapotilas.net/2014/06/parantaa-kaiken-paitsi-kuoleman/

 

 

Ruokavaliosta kannattaa poistaa kuurin ajaksi nämä

Näitä loiset syö ja jos näitä laitetaan elimistöön, loiset vahvistuu ja lisääntyy.

Kuuriin kannattaa varata aikaa kolme viikkoa, että kaikki loiset on varmasti kuollut, koska jos lopettaa liian aikaisin, ongelma ei poistu.

Oma kuurini, oireet ja lopputulos

10.11.2014 Heti 1. päivän jälkeen tuli hirveät ilmavaiva ja joka paikkaa pisteli ja kutisi, eli ne oireet mitä loiset yleensäkin aiheuttaa. Mietin jo heti, että tämä lääke ei tainnut käydä minulle, mutta sitten ajattelin, että ehkä se johtuu siitä, että loisia ärsytettiin ja ne lähti liikkeelle ja aiheutti kyseiset oireet. Joten luottavaisin mielin jatkoin kuuria.

12.11.2014 Aamulla kurkku oli karhee, väsytti ihan hirveästi. Mietin olikohan tämä flunssan alkua vai johtuuko loishäädöstä!? Tätä jatkui useamman päivän, välillä oireet oli kokonaan pois ja välillä oli taas ihan hirveä olo. Varsinkin aamusta tuntui, ettei pysty nousemaan.
 14.11.2014 Ilmavaivat vähän helpotti, ei poistunut kokonaan, mutta ei ollut enää niin massiivista.
 15.11.2014 Turvotus oli laskenut, vatsa ei pömpöttänyt normaaliin tapaan. Kummallista.. olin jo niin tottunut siihen turvotukseen, että en tajunnut, että olen ollut jatkuvasti turvoksissa. olo on paljon iloisempi, silmiä ei pakota niin kauheasti.

16-17.11.2014  Aamuisin kurkku todella kipeä ja nenä vuotaa..  :(  Mutta päivän mittaan olo helpottuu  :)

18.11.2014 Tänään on jotenkin todella väsynyt olo ollut koko päivän. Onkohan tämä kuuri minua varten?! Outo havainto tosin, mutta kainaloon ei tarvitse laittaa deodoranttia ollenkaan, kahteen päivään en ole laittanut, eikä kainalot haise ollenkaan..  :) Hiki ei kuulemma haise, vaan hajun aiheuttaa bakteerit. Joten kuuri on vissiin tuottanut kuitenkin tulosta. Jostain luin, että kuurin aikana tämä on normaalia, mutta elimistössä on aina sen verran bakteereita, että kun kuuri loppuu dödöä täytyy taas alkaa käyttämään.  Mutta iloitaan tästä hetkestä  :)

19.11.2014 10. päivä. Puolivälissä ollaan. Ensimmäinen aamu viikkoon kun kurkku ei ole kipeä. Ihan mielettömän hyvä olo muutenkin. Pesen petivaatteita ja mattoja ja siivoan muutenkin perusteellisemmin ja energiaa tuntuu silti riittävän. Yleensä en olisi jaksanut tehdä edes näin paljoa tai ainakin loppuillasta olisin ollut ihan puhki, mutta nyt ei tietoakaan väsymyksestä  :D

20.11.2014 Luulin, että eilisen "uurastuksen" jälkeen olisin ihan poikki, mutta ei. Ehkä vähän.. mutta valtava henkinen väsymys on selkeästi hieman hellittänyt otettaan. Tuntuu, että jaksan ajatella ja keskittyä paljon paremmin. Minulla on jopa pari kirjaa mitä lueskelen, vaikka yleensä lukeminen ja siihen keskittyminen tuottaa tuskaa. Saan ajatukseni tuotua ylös, eikä ne takerru kurkkuun. Suoli toimii 3 kertaa päivässä normaalin yhden sijasta. Vasta puolessa välissä ja näin hyvät tulokset :D

21 - 23.11.2014 Jaksaminen on selkeästi parantunut. Jaksan kuunnella, keskittyä ja suullinen ulosanti on parantunut merkittävästi. Jaksan kuunnella toisia paremmin, eikä koko ajan ole tuskainen ja kärsimätön olo. Odotan kärsimättömänä, että pääsen tekemään maksan puhdistuksen sappikivistä..

25.11.2014 Loislääkkeet loppui, joten aikaistan maksan puhdistamista muutamalla päivällä. Saas nähdä kunka käy..

26.11.2014 Syön aamupalaksi tattaripuuroa ja marjoja. Kahdelta syön riisiä ja vihanneksia. Kuudeltan juon ensimmäisen annoksen, kahdeksalta seuraavan ja kymmeneltä juon oliiviöljy/sitruunamehu sekoituksen. Äkkiä nukkumaan. Saan puoli yhdeltätoista nukuttua ja nukun heräämättä aamu kahdeksaan.

27.11.2014 Aamulla juon loput annokset ja ramppaan aika tiuhaan vessassa. Lähinnä ulos tulee ruskeaa nestettä, vaahtoa ja pienen pieniä "siemeniä", mutta sappikiviä en nähnyt kuin muutaman. Koko päivän olo on voipunut ja hieman poissaoleva. Ei tosiaan kannata suunnitella tälle päivälle mitään kovin tähdellistä. Mutta illalla jo huomaan energia taso on parantunut ja jaksan liikkua enenmmän. Jalat tuntuu mukavan kevyiltä ja ajatus selkeytyy. Oikeassa kyljessä ei tunnu kipua.

28.11.2014 Jaksan kävellä väsymättä. Kävin kaupungilla ja paikallisessa ostoskeskuksessa ja olen kävellyt niin paljon, että normaalisti olisin ihan poikki, vielä seuraavankin päivän, mutta nyt ei ole väsymyksestä tietoakaan. Aivan mahtavaa!

1.12.2014 Ajatus on paljon kirkkaampi. Jaksan keskittyä paremmin enkä ole yhtää niin hermostunut kuin aikaisemmin. Sullinen ilmaisu on parantunut. Puheeni ei takkua enää yhtä paljon.

2.12.2014 Mulla ei vuosiin ole ollut janoa, vesi ei kertakaikkiaan maistu, ainoastaan hiilihapotettu vesi. Kuurin jälkeen janon tunne on palannut ja juon suoraan hanasta monta lasillista vettä, koska on jano. Tuntui jo jossain vaiheessa, että kuivunko kokoon, kun ei kertakaikkiaan ole jano enkä saa juotua vettä.

3.12.2014 On ollut todella hieno huomata, että pystyn nukkumaan mahaltani. Kahteen vuoteen en ole voinut nukkua kuin vasemmalla kyljelläni. Mutta nyt pystyn vaihtamaan asentoa nukkuessa, eikä selkä ole yhtään kipeä. Painon tunne jalkoihin ei ole palannut, mitä olen pelännyt, mutta pystyn kävelemään päivässä useammankin kilometrin. Oikeassa kyljessä oleva kipu on hellittänyt, mutta ei kokonaan poistunut. Niinpä ajattelin tehdä maksan puhdistuksen uudestaan, tällä kertaa kokeilen juoda omenamehua ennen puhdistusta ja katson tuleeko yhtä hyvät tulokset.

4.1.2015 Olen tehnyt maksanpuhdistuksen nyt kolme kertaa ja kolmannella kerralla sain selkeästi ulos kiviäkin, mutta edelleen maksan kohdalla on sellainen tunne, että ihan niinkuin siellä olisi vähän isompi kivi, joka on jumissa, joten täytyy jatkaa puhdistuksia. Jokaisen kerran jälkeen olo on parempi, allergiat on merkittävästi vähentynyt :) Mutta väsymys on alkanus hieman taas vaivata ja jalat on ikään kuin puuduksissa. Osa oireista on siis palannut. Laitoin lootuskauppaan tilauksen ja tilasin vahvan loiskuuripaketin. Noista tipoista mitä aikaisemmin käytin, oli päiväys mennyt kuukausi sitten, joten arvelen, että niiden teho on hiukan heikentynyt, enkä välttämättä päässytkään eroon kaikista ongelmista.

Loispaketti.jpg

9.1. Tänään aloitin uuden kuurin.

10-14.1. Samankaltaisia oireita tulee kuin ensimmäiselläkin kerralla, ilmavaivoja, järjetön väsymys, kutinaa, ruoka kuvottaa. Parina iltana iskee ihan hirveä tarve ahmia jotain makeaa, mutta se menee ohi parin illan jälkeen.

15.1. Tänään on ollut ihan mielettömän hyvä olo, energiaa riittää taas. Yöunen määrä on vähentynyt ja siitä huolimatta on ihan pirteä olo.

16.1. Pirteä olo jatkuu, virtaa riittää iltaan saakka :D Viikon verran kuurin aloittamisesta on kaikenlaisia oireita, mutta se johtuu siitä, että loiset taistelee elämästään ja aiheuttaa ikäviä oireita, mutta se menee ohi. Kuuri kannattaa syödä loppuun, vaikka oireet helpottaa, taistelu ei ole vielä ohi :)

31.1. Tein maksanpuhdistuksen sappikivistä nyt neljännen tai viidennen kerran (olen mennyt jo laskuissa sekaisin) Nyt sain ensimmäisen kerran sappikiviä ulos satoja. Joten ainakin minun tapauksessa tuolla omenamehulla ei saatu sappikiviä ulos vaan loishäätökuuri ennen puhdistusta. Voihan olla, että tarvitsisi juoda pitempään mehuja, että kivet ehtii pehmetä, viikko ei ainakaan minulla riittänyt. En kuitenkaan saanut kaikkia kiviä ulos loiskuurillakaan, maksan kohdalla sellainen paino, ikään kuin siellä olisi pingispallon kokoinen murikka jumissa. Joten jatkan loishäätökuuria ja teen sappikivien poiston niin nopeasti kuin suinkin mahdollista uudelleeen. Luin noista ohjeista, että sen voi joutua tekemään jopa kymmenen kertaa, että kaikki saadaan ulos :(

3.1. Tein sappikivien poiston uudelleen alta viikon, koska haluaisin jo kovasti eroon tästä vaivasta. Sainkin ulos kiviä, mutta en saanut kaikkia. Löysin netistä tällaisen ohjeen: http://rasvamaksa.info/2013/06/sappirakko-ei-ole-turha-elin/  ja ajattelin kokeilla tätä. Aamulla sitruunamehua ja illalla omenamehua ja omenaviinietikkaa. Niitä pitää vaan juoda pidempään, että saa tuloksia aikaan. Mielenkiintoinen kokeilu, katsotaan miten käy. Lisäksi ajattelin nauttia erilaisia öljyjä edesauttamaan pehmentämäään kiviä.

11.7. Valitettavasti kärsivällisyys ei riittänyt tuohon mehu juttuun ja omenaviinietikkakin on niin pahaa, ettei sitä kauan jaksa juoda. Joten olen toteuttanut tässä kevään aikana loishäätökuurin ja maksanpuhdistuksen pari kertaa ja tuloksena on joka kerta ollut parempi olo. Itse asiassa oloni on kohentunut niin paljon, että uskalsin vastaan ottaa kokopäivä työn kerrossiivoojana. Nyt olen viikon tehnyt töitä ja yllätys yllätys, olen jaksanut tehdä sitä yllättävän hyvin ja tuntuu, että kroppani on suorastaan tarvinnut fyysistä työtä. 

http://finnmsm.blogspot.fi/2013/01/v-behaviorurldefaultvmlo.html

Kuurin hyödyt: Työkykyni on palautunut, pystyn liikkumaan ja kävelemään väsymättä, henkinen jaksaminen on parantunut merkittävästi, jaksan lukea ja ajatella asioita, kipu kyljestä on hävinnyt, jalkojen pakotus loppunut, jaksan keskittyä ja kuunnella toisia ja olen oppinut kuinka tärkeää on pitää itsestä huolta ja omalla toiminnalla pystyy tekemään oman terveyden eteen paljon. Säännölliseti 2 kertaa vuodessa kannattaa puhdistaa elimistö, säilyy terveys tasapainossa ympäri vuoden. 

 

14.2.2021 Mielenkiintoista lukea tätä kirjoitusta. Edelleen loishäätökuuri on todella hyvä ja toimiva tapa puhdistaa elimistö ja saada virkeyttä ja hyvää oloa. Teen silloin tällöin edelleen kuurin. Suosittelen.

 

http://www.magneettimedia.com/minullako-sappikivia/

 

 

 
En laita tänne ohjeita maksanpuhdistukseen kun siihen löytyy hyvät ohjeet mm. täältä:
 
http://www.terveysonhebreaa.com/2013/04/maksa-ja-sappirakon-huuhtelu/ Tällä sivulla kerrotaan kuinka maksan puhdistuksen voi tehdä ilman loishäätöä, kannattaa tutustua.
 
http://www.magneettimedia.com/maksanpuhdistus/  Tässä ohjeet mitä minä noudatin.
 
Tässä muutema linkki mistä voi löytyä hyödyllisiä vinkkejä
 
 
 
 
#loishäätö #loishäätöpaketti #parasiitit #loiset #bakteerit #kehonpuhdistus #energiaa #virkeyttä #terveyttä #loishäätöluonnollisesti #bioresonanssi #resonanssiterapia

<a href="http://www.hieromo.fi/akaa/"><img src="http://laskuri.omasivu.fi/264ad3611aea60dc84dbb33f7d3b22c526bb5c21/5797.gif" alt="hieronta Toijala"></a>
 

<a href="http://wordpress.omasivu.fi/"><img src="http://laskuri.omasivu.fi/1c624e6cfc6e3bd6dd080572935af3c3a727dab8/7503.gif" alt="Wordpress"></a>